New blog

header

Har skaffat en ny blogg eftersom denna slutade fungera ett tag. Ni kommer till den genom att klicka HÄR.

Annons
Annons

Last day in Sweden

outfit3b outfit3c outfit3doutfit3aShorts from Lindex | Shoes from DinSko | Necklace from Ur&Penn | Bag from NLY Accessories

An outfit from Barcelona. Photo: Sanna

Sista inlägget nu innan jag äntligen reser till Brighton! (Min språkresa på tre veckor.)

Annons
Annons

Shopping list – Brighton & London

brightonFAN BRUSH from Sephora – here

BROW POWDER from The Balm – here

CONCEALER from Max Factor – here

BRUSHES from Real Techniques – here & here

YOGA PANTS from Victoria’s Secret – here

Fem saker som jag vill köpa under min språkresa. Det behöver inte vara just de här märkena på sminkprodukterna, men jag är sugen på att testa just detta ögonbrynspudret från The Balm. Den jag har nu är inte alls bra. Och jag bara måste köpa ett par så kallade yoga pants från Victoria’s Secret.

Annons

Dinner out

mat4c mat4fmat4cmat4eÄnnu ett gäng bilder från Barcelona, och tro mig, det finns många kvar att publicera. :) Detta är från en kväll när vi åt på en restaurang på ett torg precis utanför en fin kyrka. Hamburgaren var jättegod kan jag tillägga. (Apelsinjuicen också.)

Idag och imorgon är sista dagarna att förbereda för på tisdag åker jag upp till Stockholm och sedan dagen efter tar jag flyget till Brighton (landar med flyget i London egentligen) för en tre veckors lång språkresa! Kommer ni ihåg? Sååå taggad!

Annons

From Barcelona

torg1 torg6torg3torg4torg8torg2Shoes from DinSko | Playsuit from Glamorous | Sunglasses from Lindex |Bag from NLY Accessories

Photo: Sanna

Hard rock café

mat3bmat3amat3cmat3dHär kommer en hög med bilder från Hard rock café i Barcelona som vi åt på en kväll. (Det var jättegott där, brödet som jag fick till var bara perfekt typ.) Det fanns inte plats för oss inomhus, så vi fick sitta på terassen, men jag tycker faktiskt det var bättre. :) I dag ska jag och Sanna till Helsingborg, och vi stannar där till på fredag.

Dusk

dusk1dusk5dusk8dusk3dusk4dusk2Foton tagna i lördags när jag var i min stuga.

The beach

strand1astrand1dmat2bmat2astrand1bstrand1eLite random bilder från stranden i Barcelona. Vi åt lunch på ett café i närheten av stranden, och vi beställde en tapasrätt var, haha..

Nu ska jag snart ta bussen till stugan vid havet, det är ju så varmt så jag måste passa på.

Stripes in Barcelona

outfit1c outfit1d outfit1eShorts from Topshop // Top from H&M // Shoes from DinSko // Bag from NLY Accessories // Necklace from Ur&Penn

Foto: Sanna

Första kvällen i Barcelona var vi nere vid hamnen, då passade jag på att ta de här bilderna.

Midsommar

jordgubbar1jordgubbar4jordgubbar3jordgubbar2Jag skrev inget inlägg om midsommar innan jag åkte iväg till Barcelona så de bilderna kommer nu istället. Det var en väldigt regnig midsommar detta året. Ena stunden var det uppehåll men i nästa öste det ner. Därför var vi inte ute så mycket som vi hade velat. Vi badade faktiskt en gång, men det var inte varmt. Sedan så spelade vi också minigolf, men vi kom i värsta skuren och fick slå bollarna under paraply. Det som var mest retsamt var att det var fint väder hemma, så hade vi åkt till kusten och fått en massa regn istället. Hur var eran midsommar?