Guide: BB Creams

Publicerad 13 maj 2012 av Gloss Magazine i Artiklar, Skönhet

SKÖNHET. Är du nyfiken på att testa en BB Cream men inte vet vilken som kan passa dig bäst? Gloss Magazine listar fem olika BB Creams och vad de lovar att göra för din hy. För trots att de alla går under samma begrepp så är det en del som skiljer dem åt.

Kortfattat kan man säga att en BB Cream är en färgad dagkräm som ger täckning men som också vårdar och skyddar din hy med solskyddsfaktor, antioxidanter och återfuktande ingredienser.

 

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30, 295kr. Förebygger synliga ålderstecken, skyddar mot skadlig UVA- och UVB-strålning.  Dessutom hjälper cremen till med att bevara hudens balans och mattar samtidigt feta och blanka områden. Passar alla hudtyper, även den känsliga. Cremen innehåller ljusreflekterande pigment som ger en jämnare och vackrare hudton, den ger medel till full täckning. Finns i tre nyanser.

Estée Lauder BB DayWear Dry Creme SPF 35, 375 kr. Finns i två olika nyanser som passar ett brett spektrum av hudtoner. Den oljefria crèmen känns lätt, passar alla hudtyper och verkar genom att skydda, jämna ut och återfukta på en och samma gång. Den multiverkande crèmen kan bäras separat eller som bas under en foundation. Den ger huden en lätt täckning och en naturlig lyster.

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream SPF 15, 119 kr. Återfuktar och ger en lätt täckning som jämnar ut hudtonen. Ger en naturlig finish med lyster. Skyddar huden med solskyddsfaktor 15. Finns i två nyanser.

Too Faced Tinted Beauty Balm SPF 20, 345 kr. Uppnår omedelbart en frisk lyster och förbättrar hudens allmänna utseende.  Har anti-aging effekter och förebygger skador samtidigt som den tillför fukt med oljefri en återfuktning. Ger lätt till medium täckning och finns i fyra nyanser.

L’Oréal Paris Nude Magique BB Cream SPF 12, 159 kr. Ultralätt kräm som ger en fjäderlätt täckning för det perfekta naturliga resultatet. Denna BB-kräm omvandlas vid kontakt med huden och frigör smarta pigment-kapslar som får krämen att passa alla hudtoner. Den rättar till tonen, täcker brister och förfinar hudens struktur samtidigt som den ger upp till 24 timmars fukt. Finns i två nyanser.

 

 Annons
Annons

Kommentarer är avstängda.