NY BLOGG!!!!

Skärmavbild-2014-09-28-kl.-20.00.15
Hej alla underbara!

Äntligen är flytten av den nya bloggen klar och jag återigen tillbaka på banan med uppdateringen.
Ni hittar mig HÄR! (fashionbyidag.se)

Annons
Annons
Annons
Annons

TJEJMILEN 2014

tjejmilen2014Tjejmilen 2014

Min första tanken var ”vad fan har jag gett mig in på???” jag som avskyr att springa oerhört mycket, hur skulle jag klara tjejmilen?! Men det gick så jävla bra och jag är så extremt stolt över mig själv som tog mig i mål tack vare min kära mamma och fina kusin Moa som sprang vid min sida och peppade mig hela vägen när jag bara kände för att ge upp.

Ps. Tiden på bilden stämmer inte riktigt med sträckan vi sprang, då appen inte fungerade som den skulle, men det spelar ingen roll :)

Annons

BLACK POLO

IMG_9528 IMG_9556Trousers from Åhléns, Polo from H&M, Sandals from Vagabond, Clutch from Acne, Sunglasses form RayBan

Gårdagens bekväma shoppingoutfit.

Shoppingdag nummer två är här och det pirrar nästan lite i kroppen när jag tänker på alla butiker jag kommer besöka samt alla fina köpa jag kommer göra. Hinner jag sen idag ska jag försöka fota det jag har införskaffat, håll utkik!

Annons

SHOPPINGLIST

shoppinglistShoppinglist for Sthlm 

En del av min shoppinglista till sthlm. Har dock inte bestämt mig för vilket par av skorna jag ska köpa än, och om det är värt att lägga så mycket pengar på en väska? Men det återstår och ser tills jag är på plats och kan klämma samt känna på allt, haha!

 

STRIPES

IMG_1311IMG_1286Shirt from Filippa K, Trousers from Bikbok, Shoes from Vagabond, Bag from LV, Iphonecase from Marc by Marc Jacobs

Väskan är packad och shoppinglistan har skrivits. Imorgon drar jag till Stockholm för en weekend fylld av shopping, mat samt delta i tjejmilen.

 

SELF-CARE

IMG_1222

Hallå där kära vänner!
Den senaste tiden har jag varit väldigt noga med att ta hand om mig själv i olika former – exempelvis promenader, fotbad, långa sovmorgnar till målade naglar och nya hårprodukter.

Som ni säkert har märkt så har min närvaro varit långt ifrån godkänd, det har dock sin förklaringar, bland annat så håller stora förändrar på att ske när det kommer till bloggen, vilket har gjort att jag valt att ligga lite lågt med uppdateringen ett tag, men nu kan jag inte hålla mig längre, haha! I’m back lovers and haters, XOXO

 

BLACK SUMMER

IMG_1859IMG_1822 IMG_1835Shorts from H&M, Top from Zara, Shirt from Acne, Bag from Louis Vuitton

En sommaroutfit från några veckor tillbaka – enkel, skön, avslappnad och riktigt snygg.

LETTER FROM LOUIS VUITTON

lvletter

”Bästa Ida, vi på Louis Vuitton hoppas att du är nöjd med din nya väska och önskar dig en trevlig sommar.
Med vänliga hälsningar Anna Kharchenko”

SNEEK PEAK

IMG_1844

Vilket fantastisk väder denna sommar har erbjudit, hur underbart?! Jag älskar det i alla fall, vilket är den större anledningen till den glesa uppdateringen. Nu ska det däremot bli ändring på det, sakta men säkert tänkte jag ta och komma tillbaka, så varför inte börja med ett sneek peak inlägg?

Next up: Middag på CG’s med familj och släkt. XOXO

COTTON CARE MADAPOLLAM BODY SCRUB

IMG_1722IMG_1711Cotton Care Madapollam Body Scrub from &Other Stories

Här har ni en kroppsskrubb utöver det vanliga, man skulle nästan kunna tro att en gnutta magi finns med bland ingredienserna med tanke på det fantastiska resultatet. Då är det väl dessutom inte konstigt att produkten har blivit utsett till årets kroppsprodukt av Elle Sweden Beauty Awards 2014.

”I fjol gav &Other Stories oss ett nytt skönhetsparadis att botanisera oss i. Med en doftprofil signerad av Byredo-Ben Gorham, en perfekt finkornig formula och tilltalande prislapp är denna kroppsskrubb ett måste. Doften av nytvättat känns lyxigt hela vägen. ”

BALEN

IMG_0734IMG_0821-copyIMG_0777IMG_1343Pictures from prom 10/6-14

Vi fick stående applåderar när vi rullade in i stadsparken, en del fällde till och med en tår eller två, och trots det att solen sken frös jag så mycket att jag skakade.

Jag visste länge hur jag ville åka till balen samt vilken klänning jag ville ha, jag skulle åka häst och vagn iklädd i Ida Sjöstedt. Problemet var bara att klänningen var slutsåld överallt (då den är några säsonger bakåt) och att hitta någon med en häst som är van vid trafik och en vagn till det var verkligen lättare sagt en gjort, men skam den som ger sig. Efter ett flertal telefonsamtal, mycket sökande på nätet och ett x antal mail senare fick vi tag i klänning, häst och vagn.

Balen började med mingel i stadsparken, sedan en fördrink ute på terassen innan det serverades trerätters i matsalen, följt av underhållning och dans.

ON MY MIND

30D126-119_A_18Necklace and vase from H&M, Shirt from Filippa K, Shoes from Isabel Marant, Jeans from Acne Studios

Om det är något jag verkligen vill ha så ger jag mig inte förrän jag fått tag i det. Jag vet inte hur man gånger jag har mejlat och ringt runt i land och rike för att få tag på vissa klädesplagg och skor. Tillslut har jag lyckats och då visar det sig verkligen att hårt arbeta lönar sig, oavsett vad det gäller.
Just nu är jag på jakt efter skorna från Isabel Marant, dessvärre verkar de vara slutsålda överallt så jag har nu börjat gå på jakt efter ett par look-a-like, säg till om ni hittar ett par! XX

POCHE TOILETTE

IMG_1137IMG_1136Louis Vuitton Poche Toilette 26

Jag fyllde ju år för lite mer än en vecka sedan, 27 juni för att vara exakt, men eftersom att jag var på Bråvalla under min födelsedag så blev jag firad några dagar tidigare. I ett av paketen som jag fick låg denna fina necessär/clutch från Louis Vuitton som jag så länge önskat mig. Snart är min lilla LV-samling komplett.
Tack mamma och pappa!