Annons
Annons
Annons
Annons

Skinzee Trousers

DSC_0668r

You’ll find them here.

Äntligen är dessa mina! Har letat efter dom i min storlek i över en månad och tillslut fick Nelly in dom. Dom sitter som en smäck och kvalitén är toppenbra. Lite dyrare än vad jag brukar ge för kläder men ibland kan man ju trots allt unna sig lite dyrare plagg, och för att vara ett par jeans är det ju ändå inte så farligt. Dom kommer säkert upp i någon outfit framöver så ni får se dom på. Ett bra basplagg med god kvalité att ha i garderoben.

Annons

Wanties from ZARA

3 s

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Hade inte haft något emot att ha dessa plaggen hängandes i garderoben i vinter. Synd att det inte finns någon ZARA-butik i närheten där jag bor… Idag, hur som helst, är jag hemma från skolan eftersom jag är sjuk. Hade riktigt hög feber igår och kraftig huvudvärk. Känns förjävligt att missa skolan (p.g.a att jag inte vill ligga efter) men tyvärr finns det inget att göra åt saken. Mår i alla fall lite bättre idag, både febern och huvudvärken har minskat, så förhoppningsvis kan jag få lite matte gjort och sedan pallra mig iväg till skolan imorgon och skriva ett matteprov…

Annons

Clementine Breakfast

DSC_0734rDSC_0765rrr DSC_0774r DSC_0746r

Innehåller: Klementin, rispuffar, crunch, jordnötter, sesamfrön och mjölk, men lite kanel på toppen.

Hur gott är det inte med frukost egentligen? Det är dock inte ofta jag tar mig tiden att göra en god frukost, men såhär på helgerna har man oftast tid till det. Improviserade lite och hällde i lite av det vi hade hemma vilket blev ganska gott, man hade även kunnat ha melon i istället för klementin, det är också supergott! Idag står två saker på schemat: plugga matte och fira pappa. Idag är det ju fars dag!