Save some money

038 040Gjorde ett riktigt kap förra veckan i klädväg, fick både byxorna och toppen för 160 kr(!) hehe, så jag är nöjd.

Idag vankas det lunch med Sara och jobb efter skolan, blir nog bra.

 

 

Annons
Annons

Månadens glossybox

041 042 043Detta var vad som fanns i min senaste glossybox och på de två sista bilderna är även mina favoriter ur boxen.

Glöm inte att ni också kan börja prenumerera på glossybox, allt ni behöver göra är att klicka HÄR.

 

Annons
Annons

Striped-open back

Senast överförda50 Senast överförda51 Senast överförda52 Senast överförda53 Senast överförda54Croptop – HÄR. Halsband – HÄR. Kjol – H&M.

Tänkte passa på att visa upp min nya topp + halsband från http://www.beste-shop.com/, visst är ryggen frän?

Love it.

 

 

Annons
Annons

Black widdow

Senast överförda48 widdowqTopp – Vila.  Halsband – Thailand. Jeans – Dr.Denim.  Heels - http://www.iclothing.ie/

 

Annons

From day to night

Untitled #109
Untitled #110

Ett bra tips när man har mycket att springa mellan under en dag, som t.ex. från skola till jobbintervju  eller kanske från skolan till ut på krogen en fredag med tjejkompisarna är att välja kläder just utefter situationen att man kommer få jäkta. Man kanske inte vill go all in och vara finklädd under skoldagen men inte hinner hem efteråt eller kanske bara hinner hem för att i princip vända. Då är det smart att välja en bas som kan passa för båda tillfällena. Här har jag t.ex. utgått från de klassiska skinnbyxorna, då vi är påväg in mot hösten och de då är som allra mest populära men också för att de är riktigt snygga till alla tillfällen! Lägg då bara med dig exempelvis ett par andra skor eller en annan tröja och svida om lite snabbt på en toalett innan du drar vidare så ser du snabbt mycket mer uppimpad ut. Jag bytte ut väskorna på de olika collagen, men det behövs egentligen inte för båda är snygga, och likaså kappan fungerar till olika tillfällen.

Du kan på detta sätt både få se ut och känna dig mycket mer tillfixad på vad som inte behöver vara mer än 5-6 minuter!

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se

Berries and cream

001 007 008 Senast överförda47Idag körde jag ett magpass och testade efteråt mitt nya proteinpulver ifrån http://www.thewhiteone.se/ som jag fick hem för någon dag sedan. Då det var första gången jag testade det så kan jag inte säga så mycket om hur bra det fungerar effektmässigt än, men smaken var riktigt god (jag har smaken Berries and cream på denna) och även både priset och leveranstiden från sidan var väldigt bra tyckte jag! Ni kommer direkt till produkten HÄR, och den blir er för 199 kr.

 

BTS

Stockholm sommaren 2014Två behind the scenes bilder från i vintras i Stockholm.

”I am hopelessly in love with a memory. An echo from another time, another place.

- Michael Faudet

 

 

Spanar efter hösten

Collage22Spanar ut lite saker jag skulle vilja hänga in i min höstgarderob. Mina liknande skor börjar bli alldeles för nötta nu, vilket inte är så konstigt egentligen då jag gjorde de till mina ”all seasons” skor. Det bästa av allt är att du får allt på bilden för strax över 1000 lappen. Ja, jag är en sparsam shoppare!

 

 

Souls

21”When two souls fall in love, there is nothing else but the yearning to be close to the other. The presence that is felt through a hand held, a voice heard, or a smile seen.

Souls do not have calenders or clocks, nor do they understand the notion of time or distance. They only know it feels right to be with one another.

This is the reason why you miss someone so much when they are not there – even if the are only in the very next room. Your soul only feels their absence – it doesen’t realize the separation is temporary.”

 

For music lovers

Collage211. 2. 3. 4. 

Är ni på jakt efter ett par nya grymma hörlurar lagom till skolstart? Isånafall kan jag varmt rekommendera er att kika in på denna sida. Jag använder mig endast utav in ears hörlurar, främst för att jag helt enkelt finner de bekvämast för mig. Dock så är det en förbrukningsvara och de håller tyvärr inte hur länge som helst. I collaget har jag därför samlat fyra lite dyrare men desto snyggare och mer hållbara in ears hörlurar för de som känner att de har råd att lägga de pengarna på ett par hörlurar. På headler.se har de annars också flera budgetvarianter för dem som inte vill lägga en större summa pengar på just hörlurar. Jag tyckte dock att både nummer 3 och 4 i collaget var riktigt häftiga, och skulle inte tacka nej till ett par!

 

With a cardigan

055 075 077 Stjärnmärkta foton6Cardigan – HÄR. Bikiniöverdel – H&M.

Gillar verkligen min nya Cardigan från iclothing.com, har letat efter en liknande ett tag så blev riktigt glad när jag fann denna. Perfekt att bara dra på sig över i princip vad som helst egentligen!

 

Djungle sailor

Stjärnmärkta foton8 004 Stjärnmärkta foton9T-shirt – HÄRIFRÅN. Jeans – Dr.Denim.

Gillar min nya t-shirt från Sassy Sunday, jätteskön är den och ruskigt snygg passform är det också!