En upplevelse för alla

129Jag har skrivit om upplevelse.com tidigare, och gör det igen dels för att jag tycker att hela affärsidén är en bra sådan och sen också då jag även nu hunnit prova på hur det går till att boka en upplevelse medhjälp av dem. Upplevelse.com är då för er som inte vet det en sida där man kort och gott ger bort en valfri upplevelse till någon i din bekantskap. Dem har allt från ”middag för två i stockholm” till ”öl – och vin provningar” till ”prova på pistolskytte” och har även delat in allt i olika kategorier såsom ”sport och fritid” och ”mat och dryck” så att det ska bli lätt att finna det som just du letar efter.

Jag fick då för ett ganska bra tag sedan nu, ett presentkort hemskickat från upplevelse.com för att själv kunna prova på hur det var att boka något via deras hemsida. Och då jag ändå är i Stockholm lite då och då så passade jag på att boka in en timmes helkroppsmassage åt mig själv när jag var där i höstas. Min erfarenhet av sidan ser väl då idag ut som så att det var enkelt att via sidan finna en upplevelse du gillade och köpa den (presentkortet) men att det var lite klurigt att veta om du sen skulle ta kontakt med själva hemsidan eller stället där din upplevelse äger rum, för tidbokning osv. Men allt gick iallafall bra för mig, och jag tycker som sagt att det är en väldigt rolig idé, perfekt om man inte vet vad man ska ge bort, och vem vill inte ha ett minne för livet liksom?

 

 

Annons
Annons

Blått, lyft och trött

image

Bild tagen efter ett rump/benpass som gick otroligt bra!

Mina nya leggins är förresten ifrån märket Bia brazil och en återförsäljare till dem finner ni HÄR.

Och, jag älskar förresten den blåa färgen på dem, både cool och gör så att man ser lite extra brun ut :-)

 

Annons
Annons

Dahls jewelery

Skärmdumpar2Armband med gröna stenar HÄR.  Armband i rosé HÄR. Halsband i rosé HÄR. Örhängen i rosé HÄR.

 

För alla er som känner någon eller själv kanske ska ta studenten i år så är här ett collage med lite potentiella studentgåvor. Jag tycker att alla smyckena i collaget är otroligt fina och inte heller alltför dyra. Alla smyckena är ifrån en sida vid namn www.smyckendahls.se om ni skulle vilja kika in för ännu flera smycken.

De säljer på hemsidan smycken till både män och kvinnor och har ett stort utbud med olika designsmycken från 30+ olika märken i olika prisklasser och designer.

Kort och gott iallafall en sida jag skulle vända mig till om jag letade efter ett fint smycke att ge bort till någon nära.

 

Annons
Annons

Black and crossed

20160312 023 20160312 027 20160312 026Köpte denna partyblåsa i Thailand, men ni hittar en liknande HÄR. Förövrigt just nu även på rea, så passa på!

 

 

Annons

Effektiv hemmaträning

Jag har nu i samarbete med Lina Björkskog fått nöjet att både få ta del av samt recensera hennes nya e-bok om effektiv hemmaträning. Det var verkligen perfekt läsning för någon som tycker om att träna och det är ju tyvärr inte alla dagar man hinner ta sig till gymmet, och då är hemmaträning det näst bästa alternativet.

Lina är då personlig tränare och fysioterapeut och skrev den här boken för att uppmana folk att det inte behöver vara varken svårt eller dyrt att komma igång med bra träning. Hon uppmanar därför folk som behöver den där extra motivationen, vill ha hjälp med att komma igång med träningen, behöver lite inspiration eller bara älskar att röra på sig att läsa hennes bok. Boken innehåller både bilder av hur övningarna går till samt tydliga instruktioner så den är lätt för alla att förstå. Boken innehåller även kostråd, träningsscheman och tips på uppvärmningsmetoder för den som är intresserad av det.

Jag gillade att det fanns övningar för hela kroppen i boken, och att hon tydligt beskrev hur man skulle utföra övningen på bäst sätt. Jag skulle iallafall varmt rekommendera den till alla som vill komma igång med sin träning. Det är billigare än ett gymkort och det krävs inga avancerade redskap vilket innebär att det är ett bra sätt att börja på innan man bestämmer sig för var man vill med sin träning eller bara för att prova på. HÄR kan ni själva köpa e-boken samt läsa mer om den.

image[4]image[2] image[3]

A bikini a day

Senast överförda5Lite repost, men jaja.

Bikiniunderdel HÄR. Liknande bikiniöverdel HÄR.

 

Thai part 2

Senast överförda2 Senast överförda3 image Senast överförda4A few more pics from Thai. Nu – iskaffe!

 

 

Thai

THAILAND15 011 THAILAND15 010 THAILAND15 008 THAILAND15 005Några smakprov från Thailand med betoning på smak.

Ja, jag gillar att både äta och ta bilder på mat. Och ja, häst är också mat. Även fast denna var rätt söt!

Kram

 

Perfect spring jacket

outfit 259 outfit 258 outfit 257 outfit 250

 

Jacka HÄRIFRÅN (tyvärr slutsåld atm)

Fick hem den här jackan från lovely http://www.beste-shop.com/en/ runt jul. Men min kamera (och även ljuset) har inte varit mina bästa vänner, därav det sena inlägget om den. Den är ljus med gulddetaljer och jag tror att den kommer bli perfekt till våren!

Kram!

Black silk

outfit 316 outfit 311 outfit 305Sidenmorgonrock – HÄR.

Ursäkta ett stökigt rum i bakgrunden.

Nu väntas en vecka av plugg, följt av en roadtrip(?) på söndag och en resa till Asien om en vecka!