Black VS pink

trosa1 outfit 002Tillsammans i paketet med bikinin från loveaverie.com så fick jag även dessa två trosor, supersöta verkligen! Är absolut sugen på fler färger utav denna modell. Direktlänk HÄR.

 

Annons
Annons

In my purple dress

imageimage

image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mina bilderÄlskar min nya klänning från www.katsumi.seframförallt lite roligt med något lila att byta ut allt mitt svarta emot hehe.

Direktlänk till klänningen finner ni HÄR. Klänningen finns även i rött och svart för er som inte gillar färgen lila!

Annons
Annons

From Averie with love

024 025042Ber om ursäkt för att de två sista bilderna är lite suddiga, men höstmörket är inte en kameras bästa vän alltid. Tänkte iallafall visa min nya jättesöta bikini från http://www.loveaverie.com/Gillar den riktigt mycket. Ni kan komma till den direkt genom att klicka HÄRHar även två par nya trosor därifrån som jag tänkte visa, men tar det i ett separat inlägg.

Annons
Annons

Basic

Skärmdumpar78Fluffig tröja HÄR. Beige tröja HÄR. Vit top HÄR. Svart top HÄR.

Nelly.com har ett erbjudande nu där de har 50% rabatt på massor av deras bacickläder. Dessa är mina favoriter. Enjoy your shopping!

 

Annons

Latest order

Skärmdumpar77Beställde detta i min senaste order från beste-shop.com. Längtar tills det kommer nu så jag kan se om bikinin passar hehe. Har förresten två andra paket som kommit som jag måste visa er, och ytterligare tre att hämta ut senare i veckan. Såå summan av kardemumman så ska jag försöka ta bilder på alla grejor.

 

 

Soul mates

Fullskärmsinfångning 2014-09-23 194403.bmp”I don’t know how it is  you are so familiar to me – or why it feels like I am getting to know you and more as though I am remembering who you are. How every smile, every whisper brings me closer to the impossible conclusion that I have known you before, I have loved you before – in another time, a different place – some other existence.”

Lang Leav.

 

Save some money

038 040Gjorde ett riktigt kap förra veckan i klädväg, fick både byxorna och toppen för 160 kr(!) hehe, så jag är nöjd.

Idag vankas det lunch med Sara och jobb efter skolan, blir nog bra.

 

 

Månadens glossybox

041 042 043Detta var vad som fanns i min senaste glossybox och på de två sista bilderna är även mina favoriter ur boxen.

Glöm inte att ni också kan börja prenumerera på glossybox, allt ni behöver göra är att klicka HÄR.

 

Striped-open back

Senast överförda50 Senast överförda51 Senast överförda52 Senast överförda53 Senast överförda54Croptop – HÄR. Halsband – HÄR. Kjol – H&M.

Tänkte passa på att visa upp min nya topp + halsband från http://www.beste-shop.com/, visst är ryggen frän?

Love it.

 

 

Black widdow

Senast överförda48 widdowqTopp – Vila.  Halsband – Thailand. Jeans – Dr.Denim.  Heels - http://www.iclothing.ie/

 

From day to night

Untitled #109
Untitled #110

Ett bra tips när man har mycket att springa mellan under en dag, som t.ex. från skola till jobbintervju  eller kanske från skolan till ut på krogen en fredag med tjejkompisarna är att välja kläder just utefter situationen att man kommer få jäkta. Man kanske inte vill go all in och vara finklädd under skoldagen men inte hinner hem efteråt eller kanske bara hinner hem för att i princip vända. Då är det smart att välja en bas som kan passa för båda tillfällena. Här har jag t.ex. utgått från de klassiska skinnbyxorna, då vi är påväg in mot hösten och de då är som allra mest populära men också för att de är riktigt snygga till alla tillfällen! Lägg då bara med dig exempelvis ett par andra skor eller en annan tröja och svida om lite snabbt på en toalett innan du drar vidare så ser du snabbt mycket mer uppimpad ut. Jag bytte ut väskorna på de olika collagen, men det behövs egentligen inte för båda är snygga, och likaså kappan fungerar till olika tillfällen.

Du kan på detta sätt både få se ut och känna dig mycket mer tillfixad på vad som inte behöver vara mer än 5-6 minuter!

Jag är med och deltar i Trendsetter Search på www.lorealparis.se